Geosafe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

GeoSafe är framtagen för att monteras som larm, tracking och fjärrstyrning av bilen, båten, husbilen, lastbilen, mc:n, vattenskotern m.m. eller för att använda som ett personligt överfalls & trygghetslarm.

Kampanjpris just nu 990 kr inklusive moms och frakt.

Specifikationer
Vikt 60 g
Storlek 61,5 x 46 x 22 mm
Spänning 6-45 Volt
Intern batteridrift JA (8 dagar)
Uppladdningsbart batteri JA
Vattenskyddad JA
Garati 2 år
Fjärkontroll Styrs med APP i Android och iOS
Tillbehör som ingår Magnetsensor, Extern siren, USB-laddningskabel, Monteringskabel, Hållare

Tack vare den kompakta designen är den enkel att gömma undan för en permanent installation eller exempelvis stoppa ner i fickan eller barnets ryggsäck för att användas som ett personligt larm. Via reläkontrollen kan man sätta på, stänga av kylskåp, värmare etc (relä ingår ej). GeoSafe kan endast styras via app eller SMS. Det finns ingen separat fjärrkontroll.

Vad som finns i paketet och monteringsinstruktion

Läs och ladda ned manualen

Ladda ner appen

[/vc_column_text][vc_single_image image=”120″ add_caption=”yes” onclick=”custom_link” title=”Android” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ltc.geosafe”][vc_single_image image=”123″ add_caption=”yes” onclick=”custom_link” title=”IOS” link=”https://itunes.apple.com/se/app/geosafe/id971669492?l=en&mt=8″][/vc_column][/vc_row]

Tillbehör

För tillbehör tillkommer frakt i de fall total ordersumma understiger 990 kr.

 

GPS-ANTENN

I de flesta läge räcker den inbyggda GPS:en utmärkt men är det så att extra stark GPS behövs är detta tillbehöret för dig.

Extern GPS antenn till GeoSafe 195 kr

 

 

 

 

MAGNETKONTAKT

Extra magnetkontakt till din GeoSafe. Använd till
att sätta på tex dörrar eller luckor för att få larm så
fort någon öppnar eller stänger.
(En magnetkontakt ingår när du köper GeoSafe)

Magnetbrytare till GeoSafe, 40cm kabel 59 kr

 

DÖRRKONTAKT

Dörrkontakt till din GeoSafe. Använd till att sätta på tex dörrar eller luckor för att få larm så fort någon öppnar eller stänger.

Dörrkontakt 69 kr

 

 

SIRÉN

Extra sirén om man vill ha ljud tex både inne och ute. (En siren ingår när du köper din GeoSafe)

Sirén 99 kr

 

 

 

 

Mer om GeoSafe

GPS-larm – Tracker – Personligt överfallslarm och fjärrstyrning


GeoSafe är framtagen för att monteras i bilen, båten, husbilen, lastbilen, mc:n, vattenskotern m.m. eller för att använda som ett personligt överfalls- & trygghetslarm. Tack vare den kompakta designen (61,5x46x22mm) är den enkel att gömma undan för en permanent installation eller exempelvis stoppa ner i fickan eller barnets ryggsäck för att använda som ett personligt larm.

GeoSafe styrs & övervakas via en app för smartphones (Iphone & Android). Upp till 6 användare kan styra en GeoSafe. Obegränsat antal GeoSafe kan anslutas och styras via appen.

Man kan när som helst göra ”Postionsförfrågan”. GeoSafe skickar då tillbaka sin aktuella position och visar sig på en karta (Google map). Vid en ”Statusförfrågan” får man tillbaka Av/på-larmad, Geo-fenceområdet, relä av/på, GSM-signal, GPS-signal och batterispänning (intern & extern i Volt).

GeoSafe varnar vid bruten konstantström, låg batterispänning (intern & extern), vid förflyttning utanför sitt Geo-fence-område eller om någon av de 2 larmingångarna larmar. Det finns även en reläutgång som man ex. kan styra kylskåp eller värmare med. Vid användning utan konstant ström inkopplad så larmar GeoSafe när man trycker in de två SOS-knapparna på enheten.

Mobilabonnemang krävs för att GeoSafe skall fungera, ingår ej. Simkort krävs, ingår ej.
Endast 2G simkort fungerar varför man inte kan använda simkort från operatören Tre.

Du bestämmer!

GeoSafe kan användas på väldigt många olika sätt då det är du som användare som bestämmer hur du vill GeoSafe ska serva dig. Nedan följer några exempel.

• Fast installation men endast som Geo-fencelarm. Koppla endast in & skruva fast enheten. Klart! Rör sig enheten utanför det inställda Geo-fenceområdet eller om strömmen bryts utlöses larmet och sms & uppringning sker till samtliga användare, beroende på inställning.

• Fast installation som ett komplett larm. Koppla in enheten med de medföljande tillbehören magnetkontakt och sirén. Komplettera eventuellt med IR-sensor, dörrkontakter m.m. Rör sig enheten utanför det inställda Geo-fenceområdet, om dörrkontakten öppnas eller om strömmen bryts utlöses larmet och sms & uppringning till samtliga användare sker, beroende på inställning.

• Portabelt läge. Ladda enheten via USB-kontakten och du har sedan ett portabelt överfalls/ trygghetslarm som har en drifttid på upp till 8 dagar innan det är dags att ladda igen. Trycks båda SOS-knapparna in i mer än 3 sekunder kommer den interna sirenen att ljuda samt att sms & uppringning sker till användarna, beroende på inställning. (Geo-fence är ej möjligt i portabelt läge).

• Positionslarm. Ladda enheten via USB-kontakten. Lägg GeoSafen i det föremålet du vill kontrollera positionen för. Skicka positionsförfrågan via appen och GeoSafe kommer att visa sig automatiskt på en karta (Google map).