LPS

Kombinerat batteri och inverter för 230 volt i bilen, båten eller stugan.


LITHIUM POWER SUPPLY (LPS)

Använd 230V/50Hz och 12V samtidigt överallt. Använd 230V till ditt elverktyg, batteriladdare och andra elapparater upp till 1500W och ha samtidigt tillgång till stabil 12V-spänning för installerad utrustning utan de kostnader och föroreningar som orsakas av din bil på tomgångskörning.

Ladda automatiskt med bilens överskottsenergi medan du kör eller anslut direkt till elnätet. Laddningen av LPS startas och avbryts automatiskt när bilen startas och stängs av. Inbyggd DC-DC booster, laddar med 45 ampere.

Du kan använda och ladda upp LPS i korta cykler utan att det går ut över den långa livslängden till skillnad från traditionella blybatterier.

Enkel installation i bil och båt lätt att koppla från, kan tas med och användas som generator.

Anslut LPS med en enda kabel direkt till startbatteriet för att ladda från bilens generator eller direkt från elnätet om det finns tillgängligt, har du husbil eller stuga kan du ladda den via solceller.

Få stora fördelar med en LPS jämfört med ett traditionellt batterisystem, spar 50 kg vikt jämfört med traditionellt blybatteri och har 6 gånger snabbare laddning och 6 gånger längre livstid. Innehåller ett 100Ah lithiumbatteri vilket motsvarar ett 200Ah blybatteri.

Mått: 24,5 x 25,5 x 39 cm
Vikt: 28kg

Pris: 19.990 kr plus moms 

Läs mer nedan:

LPS i husbilar

LPS i fritidshus

LPS i båtar

LPS i Service och varubilar

Specifikationer, handböcker mm.

Video som förklarar allt från uppackning till användning.

Tillverkas av danska Clayton Power